Formular reclamatie

Date personale:

Date comanda:

Detalii problema:Upload fotografii:


Satisfactia si parerea dumneavoastra este extrem de importanta pentru noi!

Astfel, acest formular se completeaza in decursul a 14 zile calendaristice de la primirea coletului, venind in ajutorul dvs in cazul receptionarii unor produse sau parti componente deteriorate. Aceste deteriorari survenite fie in procesul de fabricatie, fie in urma transportului, pot include defectiuni aspective (zgarieturi, pete, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar) sau functionale. De asemenea, componentele sau feroneria lipsă va fi stipulata in acest formular.

Asadar, completarea integrala (inclusiv poze) este absolut necesara pentru o solutionare eficienta.

In 48 h de la inregistrarea acestui formular veti fi contactat de un operator al societatii noastre!

Societatea noastra isi asuma responsabilitatea de inlocuire in cazul deteriorarii produsului sau a partii componente, in intervalul de 14 zile calendaristice.

Atenție: Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare decât termenul afişat în pagina de prezentare a produsului, nu mai pot fi solutionate. În această situaţie defectele semnalate vor fi soluţionate în conformitate cu termenii şi condiţiile înscrise în Certificatul de Garanție al produselor.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.